Bestuur

Het bestuur van Scouting Were-Di Velhoven bestaat momenteel uit 6 personen, waarvan de meesten zelf jarenlang enthousiast lid van Scouting zijn geweest en ook zelf leiding hebben gegeven.

Sinds enkele jaren bestaan alle scouting-vereningingen in Nederland uit zowel een Stichting als een Vereniging. De Stichting beheert de bezittingen van de vereniging, bijvoorbeeld de blokhut, de spelmaterialen etc.
De Vereniging bestaat uit de speltakken (Bevers, Welpen, Scouts, Explorers, Roverscouts en PlusScouts).

De Stichting en de Vereniging mogen hetzelfde bestuur hebben, bij Scouting Were-Di Veldhoven is dit het geval.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

 

Voorzitter is Gert de Ruijgt, vader van 1 zoon en 2 dochters, waarvan er een leiding is bij Scouting Were-Di Veldhoven. 
Penningmeester is Daniëlle Vrancken, moeder van 3 dochters.
De ledenadministratie wordt verzorgd door Miriam Verstappen tevens onze Secretaris, werkzaam bij een gemeente. Moeder van Ruud, al vanaf zijn 5e jaar bij scouting en nog steeds actief lid en van Laura die lid was en ook leiding is geweest.
Patrick Weekers is als bestuurslid o.a. belast met de nieuwsbrieven. Hij is werkzaam in de banken sector en al sinds jaar en dag lid van Scouting Were-Di.
Jan Willem Lamers is als bestuurslid belast met de verhuur van de blokhut. Als voormalig voorzitter en lid van het eerste uur is hij binnen het bestuur ons levende geheugen. Overdag werkzaam bij een grote multinational die medische apparaten produceert.
Stefan Kemps is in 2012 tot het bestuur toegetreden. Als uitvoerder in de bouwbranche is hij uiteraard belast met de onderhouds-coördinatie binnen onze vereniging. Stephan stuurt de vrijwilligers aan die meehelpen met het onderhoud van onze blokhut.

 

Het bestuur vergadert ongeveer 6 keer per jaar, daarnaast hebben we ongeveer 6 keer per jaar een VSL-vergadering (bestuur met leiding van alle speltakken) en hebben we 1 keer per jaar onze ALV (Algemene Leden Vergadering).

Naast de website informeert het bestuur alle leden en ouders via social media o.a. facebook.

Het bestuur maakt ook deel uit van de Regioraad, waarin alle scoutingverenigingen van
ZO-Brabant vertegenwoordigd zijn. De Regioraad vergadert 2 maal per jaar.Algemeen

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...

Kalender

Explorers - Explo Weekend