Informatiemiddag voor ouders

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een bevers-informatiemiddag! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 1 december direct na het draaien om 12.30 uur, in onze blokhut. We verwachten dat dit ongeveer een uurtje zal duren.

 

Waarom?
Normaal gesproken deden wij altijd één-op-één gesprekjes met de ouders van onze nieuwe leden. Maar aangezien we nu best wel veel nieuwe leden in één keer hebben, leek het ons handiger om het geheel te bundelen! 

 

Voor wie? 

Natuurlijk zijn alle ouders uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De nadruk ligt wel vooral op nieuwe leden; we verwachten dat we de ouders die al een tijdje bij onze groep rondlopen, niet heel veel nieuws meer te vertellen hebben. Maar je bent natuurlijk altijd welkom om aan te sluiten. De kinderen kunnen tijdens de informatiemiddag gewoon buiten blijven spelen natuurlijk. 

 

Wat gaan we doen?
We willen jullie even kort het een en ander vertellen over onze groep. Jullie hebben natuurlijk toen je kind lid werd wel een mail gehad, maar we vinden het altijd fijn om nog wat extra zaken te vertellen over Scouting in het algemeen en onze groep in het bijzonder. Zo leer je Scouting wat beter kennen en heb je een idee van wat je kind iedere zaterdag aan het doen is. 

 

Daarna willen we jullie de kans geven om alle vragen die je nog over hebt, aan ons te stellen. De bedoeling is dat na deze middag alles helder is wat dat tot dat moment nog niet was! Ook is er na het algemene gedeelte gelegenheid om één op één met de leiding over jouw kind te praten - misschien zijn er bijzonderheden waar wij vanaf moeten weten of heb je vragen die specifiek voor jouw kind gelden.

 

Naar overzicht

Algemeen

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...

Kalender

Explorers - Explo Weekend