Dagverslag zaterdag 20 - 10 - 2012 door W. T. en R.


Omdat wij ons pionier insigne al hadden mochten wij fikky stoken toen de andere die nog geen pionier insigne hadden moesten knopen. Het vuur  deed het niet zo goed door het natte hout en de natte ondergrond. Maar het werd toch nog een grote voorbal . Toen moesten we het vuur weer uitmaken en de fiets pakken.

 

Toen gingen we fietsen naar het oeienbos. Daar gingen we een bospol (leiding: Bosspel) doen. Het heette "ruk de vlag van iemand anders lichaam". Het was zeer vermoeiend en ik heb iedereen gevloerd. Ik had ook een vlag om mijn middel gebonden en die was het hele spel daar blijven zitten en we hadden nog 1 extra afgepakt. Die werd ook om iemands middel geknoopt. 

 

Toen gingen we een ander spel doen: Toen moesten we de vlag verstoppen. Wij hadden de vlag in de boom gehangen waar hij meteen uit werd gehaald door iemand uit de andere groep en toen had ik hem neergehaald en toen lag hij op een tak wat hij/zij niet lekker vond.

 

Toem moesten we terug fietsen en hebben we 5 keer geprobeert te sluiten, na de 12e keer lukte het en toen moesten we dit verslag schrijven en afwassen.

 

Groetjes W. T. en R.

2012-10-20 15.44.22

IMG-20121020-WA0003

IMG-20121020-WA0002

naar overzicht

Algemeen

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...

Kalender

Explorers - Explo Weekend