Bevers

 

stuiter-hotsjietonia

Hallo! Ik ben Stuiter en ik woon in het dorp Hotsjietonia. Daar doe ik samen met de andere bewoners allemaal leuke dingen. Bij Scouting doe je ook leuke dingen met elkaar en als je een jongen of meisje van 5 tot 7 jaar bent, heet je een bever. Je speelt dan ook in het dorp Hotsjietonia. Vind jij het leuk om een keer bij Scouting te komen kijken? 

 

Scouting is een Engels woord en betekent ‘verkennen’ of ‘ontdekken’. Er zijn heel veel kinderen lid van Scouting in veel verschillende landen. Ook in andere landen zitten kinderen op Scouting. Scouting is dus voor iedereen, hoe oud je ook bent en waar je ook woont. In Nederland zitten er wel meer dan 100.000 jongens en meisjes op Scouting.

 

De bevers bij Scouting Were-Di spelen iedere zaterdag gezellig samen en ontdekken samen de wereld. Wij bieden een gevarieerd programma waarin verschillende spelgebieden aan bod komen.

Landelijk gebruiken de bevers het thema Hotsjietonia. Dit is een dorp met leuke en creatieve inwoners die voor veel avonturen zorgen. Met Keet en Fleur Kleur knutselen we graag, verkleden we ons en doen we toneelstukjes.
Rozemarijn en Professor Plof laten ons ontdekkingen doen en letten op de veiligheid. Met Bas en Rebbel Bos gaan we de natuur in en zorgen we voor planten en dieren. Op de boot van Sterre en Steven Stroom leren we de weg vinden en angsten overwinnen. Stanley Stekker is technisch en vernieuwend en leert ons Scoutingtechnieken als tochten lopen, vuur maken en bouwwerken maken. Bij Noa kunnen we lekker even uitrusten en naar verhalen luisteren. En Stuiter zelf zorgt ervoor dat er altijd tijd is voor grapjes en lekkere actieve spelletjes!


De bevers draaien op zaterdag ochtend van 10.00u tot 12.30u en worden begeleid door vrijwilligers Sharron, Anniek, Erwin en Meggie. Een echte bever draagt een rode beverblouse, of een mooie grijze Scouting Were-Di-trui natuurlijk! De contributie voor de bevers bedraagt  € 13,- per maand.

 

Lijkt het je leuk om eens bij de bevers van Scouting Were-Di te komen kijken? Gezellig! Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar bevers@scouting-weredi.nl

 

bevers

Bevers

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...