Bever Nieuws

Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Lees verder

Hulp gezocht bij de bevers!

Sharron en Anniek van de bevers stellen zich graag aan je voor. Met een reden: de bevers hebben hulp nodig! Lees verder hoe jij kunt helpen.

Lees verder

We zijn weer begonnen!

Hoera, het is september en dat betekent: een nieuw jaar voor de bevers!

Lees verder

Wij zoeken nieuwe bevers!

Hoi! Wij zijn de bevers van Scouting Were-Di. Iedere zaterdagochtend komen wij naar onze blauw-met-gele blokhut op de Zittard in Veldhoven om spannende avonturen te beleven, leuke spelletjes te doen, nieuwe dingen te leren en gezellig met elkaar te spelen. Lijkt het je leuk om een keertje mee te komen spelen?

Lees verder

JOTA-JOTI

Vorig weekend was het zo ver: Scouting Were-Di deed voor het eerst mee aan JOTA-JOTI met de hele groep. Inmiddels is de leiding weer helemaal bijgekomen, zijn de foto’s uitgezocht en kunnen we jullie dus vertellen hoe het is geweest.

Lees verder

Zomerkamp 2016

De spulletjes zijn opgeruimd, bevers en leiding zijn weer een beetje bijgekomen en de foto’s zijn binnen… Het zomerkamp van de bevers is voorbij!

Lees verder

Noa-badge gehaald!

De bevers zijn aan de slag gegaan met het behalen van badges en de eerste badge is in the pocket: de Noa-badge!

Lees verder

Scoutingbegrippen uitgelegd: Das

Snap jij ook nooit waar je kind het over heeft als hij/zij thuiskomt van Scouting? Of word je er weleens op gewezen dat je een verkeerd woord gebruikt? Dit jaar gaan we op de website af en toe wat begrippen of activiteiten uitleggen. Kun je er eindelijk over meepraten met je kinderen. Dit keer is de das aan de beurt.

Lees verder

Winnaars Stichting Specsavers Steunt

Lees verder

Foto's Sinterklaasweekend online

Het eerste weekend van de bevers was een groot succes. We hebben heeel veel pepernoten op en mochten ook nog eens onze schoen zetten! Kijk mee naar de foto's!

Lees verder

Bevers

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...