Gezocht: nieuwe bevers!

De bevers van Scouting Were-Di zijn op zoek naar gezellige broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, klasgenootjes en andere potentiële bevers! Nieuwe bevers zijn 4,5 tot ongeveer 6 jaar en vinden het leuk om samen met ons te spelen. 

De bevers van Scouting Were-Di beleven iedere zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur allerlei avonturen. We spelen samen in het bos achter onze blokhut, of in ons eigen lokaal: het beverlokaal! Dat hebben we versierd met figuren uit Hotsjietonia, het thema waarin we spelen, en natuurlijk met mooie tekeningen en knutsels die we zelf hebben gemaakt. Het liefst gaan we het bos in of stoken we een kampvuur. Daarop maken we zelf broodjes klaar! 

Bij onze scouting mag je lekker vies worden. Daarom hebben we altijd onze oude kleren aan; je weet nooit wanneer we het bos in gaan of iets moois gaan verven.

Soms slapen we ook een nachtje in het beverlokaal. We nemen dan allemaal onze knuffel mee en natuurlijk een zaklamp. We mogen dan best wel laat opblijven en 's avonds bij het kampvuur zitten. Spannend hoor! 
Aan het begin van de zomervakantie komt het allerleukste: dan gaan we op zomerkamp! Twee nachtjes slapen we dan ergens anders en doen we allerlei leuke spelletjes in thema. Afgelopen jaar sliepen we bijvoorbeeld in tenten in het weiland van een koeienboerderij! 

Wil jij ook eens met ons mee komen spelen? Je mag drie keer gratis komen kijken. Trek je dan wel je oude kleren aan? Mail naar bevers@scouting-weredi.nl voor meer informatie en om je aan te melden om eens bij ons te komen kijken.

 

PHOTO_20151010_104057

naar overzicht

Bevers

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...