Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27 oktober afgesloten met een feestelijke uitreiking van de donaties. De actie leverde ons het lieve bedrag op van € 440,28 op. Langs deze weg willen wij iedereen die Scouting Were-di een warm hart toedragen en op ons hebben gestemd hartelijk danken en zullen wij ervoor zorgen dat het bedrag ten goede komt aan de vereniging. Met vriendelijk groet Het Bestuur. 

 


 

 

 

 

raboclubsupport Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving.

Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport en rekent op jou stem. Jouw stem is geld waard dat ten goede komt aan onze vereniging.

Vanaf 27 september tot 11 oktober kun je stem uitbrengen.

Op http://www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven/deelnemers vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen bij elkaar. Zoek Scouting Were-di en breng je stem uit.

Alvast bedankt voor jullie stem?

Het bestuur.

naar overzicht

Bevers

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...