Wij zoeken nieuwe bevers!

Hoi! Wij zijn de bevers van Scouting Were-Di. Iedere zaterdagochtend komen wij naar onze blokhut op de Zittard in Veldhoven om spannende avonturen te beleven, leuke spelletjes te doen, nieuwe dingen te leren en gezellig met elkaar te spelen. Lijkt het je leuk om een keertje mee te komen spelen?

 

Nieuwe bevers zijn 4,5 tot ongeveer 6 jaar oud en vinden het leuk om samen met ons te spelen, lekker buiten bezig te zijn en één keer per jaar op zomerkamp te gaan. Wil jij ook eens met ons mee komen spelen? Je mag drie keer gratis komen kijken, voor je besluit of je lid wilt worden.

 

WhatsApp Image 2016-11-27 at 16.35.54 (5)

 

Wat we zoal doen? Gisteren waren we nog piraten en zochten we een schat met behulp van een schatkaart van een echte piraat. Vorige week sliepen we een nachtje in ons beverlokaal en mochten we onze knuffel en zaklamp meenemen. De week daarvoor zochten we mooie herfstbladeren om mee te knutselen. Wat we nog meer graag doen? Een vuurtje stoken in de kampvuurcirkel en daarop iets lekkers klaarmaken, speurtochten lopen in het bos, leren over kinderen in andere landen, een levensgrote tekening van onszelf maken, stampen in de plassen, schilderen op de ramen en springen op de bank. Eigenlijk doen we gewoon alles wat we leuk vinden!

 

Gelukkig zorgt de leiding ervoor dat alles altijd goed komt én dat we lekkere ranja te drinken krijgen tussendoor. 

Bij onze Scouting mag je lekker vies worden, bijvoorbeeld als we het bos in gaan, zelf koken of een mooi schilderij maken. Daarom hebben we altijd onze oude kleren aan, én onze rode blouse natuurlijk, want daaraan kun je ons altijd herkennen. 

 

WhatsApp Image 2016-11-19 at 13.05.46

 

Waarom moet jij ook een keertje komen kijken?

- Als het weer een beetje mee zit, zijn wij iedere week lekker buiten te vinden. 

- Bij Scouting zijn tablets en computers niet nodig: wij vermaken ons prima zonder!

- We maken nieuwe vriendjes.

- We leren iedere week weer iets nieuws: van technieken zoals veters strikken en broodjes bakken tot sociale aspecten zoals samen spelen en delen. 

- We zijn lekker actief bezig: we rennen, dansen, springen en klimmen volop!

- Doordat ons programma heel gevarieerd is, zit er altijd wel iets tussen wat je leuk vindt.

- Iedereen is ergens anders goed in. De een kan heel hard rennen, de ander kan mooi tekenen en weer een ander is heel grappig. Wij combineren alles, zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Ook is het bij ons zelden een wedstrijd. 

 

Nieuwsgierig geworden? Ook jij mag drie keer gratis komen kijken! Mail naar bevers@scouting-weredi.nl voor meer informatie en om je aan te melden om eens bij ons te komen kijken.
Meer lezen over de bevers? Dat kan hier

 

 

 

naar overzicht

Bevers

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...