Bever Nieuws

Stichting Specsavers Steunt

Lees verder

Nieuwe foto's

Er staan weer nieuwe foto's in het fotoboek! Kijk je mee naar wat we allemaal gedaan hebben?

Lees verder

Gezocht: nieuwe bevers!

De bevers van Scouting Were-Di zijn op zoek naar gezellige broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, klasgenootjes en andere potentiële bevers! Nieuwe bevers zijn 4,5 tot ongeveer 6 jaar en vinden het leuk om samen met ons te spelen.

Lees verder

Nieuwe foto's

Hoera, er staan weer nieuwe foto's in het bever fotoboek!

Lees verder

Onderzoek groepsontwikkeling

Het programma Groepsontwikkeling is een programma vanuit Scouting Nederland. Twee coaches gaan de vrijwilligers begeleiden om erachter te komen hoe het met onze groep gaat, en waar we nog kunnen verbeteren. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Lees verder

Scoutingbegrippen uitgelegd: Installatie

Snap jij ook nooit waar je kind het over heeft als hij/zij thuiskomt van Scouting? Of word je er weleens op gewezen dat je een verkeerd woord gebruikt? Dit jaar gaan we op de website af en toe wat begrippen of activiteiten uitleggen. Kun je er eindelijk over meepraten met je kinderen. We trappen af met... de installatie!

Lees verder

Eerste draaidag: een sprookje!

De eerste draaidag was voor de bevers al meteen spannend: we zochten naar broodkruimels, vonden een kist, losten de code op en lieten ons verrassen!

Lees verder

Marktplaats

Lees verder

Bomenplantactie bij Scouting Were-Di

Op zaterdag 7 februari organiseerde Scouting Were-Di een bomenplantactie in het bos achter de blokhut van de vereniging in Veldhoven. Op deze manier wil Scouting Were-Di bijdragen aan het behoud van een natuurlijke omgeving rondom de blokhut en de kinderen bewust maken van het belang van natuuronderhoud.

Lees verder

Cult & Tumult

Lees verder