Dagvesrslagen installatie weekend

terug naar boven Vrijdag 26-10-2012

Hey alle websitegasten

Zoals gewoonlijk hebben we ook weer wel iets leuks gedaan. Ik hoop dat jullie ook weer veel plezier hebben met het lezen. We hebben namelijk weekend en gaan dus meer dingen doen. We hebben installatie gedaan en daarbij hebben we leiding en kinderen geïnstalleerd. We (3 scouts) hebben daarna ook een pionierinsigne gekregen en daarna hebben we een tent opgezet met uitleg. We hebben daarna ook nog een spel gedaan en dat was britse bulldog XXL en dat deed pijn. Je werd over een weiland gesleurd en door iemand van het andere team. Daarna zaten wij nog bij het kampvuur met warme coco en daarna moesten wij naar bed en werd het dus snoepen en uiteindelijk moesten we slapen, maar dat was geen succes en koud, dus werd het meer snoepen en moesten we toch uiteindelijk gaan slapen. Dit was het voor vandaag. Wij hopen dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat jullie kinderen ook op scouting komen. Maar dan wel bij Scouting Were-Di in Veldhoven. Wij hopen dat er veel kinderen naar onze! scouting komen en dit was het weer.

Geschreven door A&S

terug naar boven Zaterdag 27-10-2012

Het is de 2e dag van ons kamp. We hebben vandaag veel gedaan. Het begon allemaal ’s ochtends in de tent. We werden wakker en begonnen te kletsen en chips en snoep te eten. Het was gezellig. Dat duurde wel een tijdje. Daarna werd ons verteld dat we volledig uniform aan moesten doen, we wisten nog niet waarom. Daarna gingen we uit de tent. Het was koud ’s nachts en overdag was het ook de hele dag koud. Toen gingen we ontbijten. Daarna moesten we ons warm aankleden, want we gingen een fiets/loop/spel tocht doen. Eerst moesten we een opdracht maken, want uit die opdracht bleek waar we naartoe moesten fietsen. Wie als eerste de puzzel af had, mocht ook als eerste weg. Uit die puzzel bleek dat we naar de straat Jupiter moesten fietsen. Daar aangekomen moesten we een strippentocht lopen. Daarna moesten we weer een puzzel maken en daaruit bleek dat we naar de muziekschool moesten fietsen. Daar aangekomen moesten we een KPRS lopen. Toen moesten we weer een puzzel maken en toen moesten we naar het huis van T zijn ouders. Daar kregen we een kom soep en een worstenbroodje en saucijzenbroodje. Toen moesten we naar de kinderboerderij om daar graden te schieten. Daarna gingen we naar de blokhut en daar gingen we zelf ons avond eten maken: wraps. Daarna gingen we een avondspel doen en dat was dat je een kaartje kreeg met dierenplaatjes erop en de leiding maakte die geluiden en daar moesten we naartoe. Daarna gingen we naar de tent om te slapen.

Geschreven door T

terug naar boven Zondag 28-10-2012

Hoi

Vandaag werden we wakker gemaakt toen we in de ijskoude tent pepernoten zaten te eten. We moesten onze spullen opruimen waar we geen zin in hadden, dus gingen we door met eten. Na een kwartier begonnen we pas met opruimen en toen moesten we opschieten. Daarna lieten we de tent vliegen. We gingen toen eten wat gezellig was. Er was 1 iemand die R uitlokte en toen sprong R ook nog op een pak met drinken en toen begon het voedselgevecht. Er begonnen pakken hagelslag te vliegen, lege pakken drinken die we lieten ontploffen. Daarna gingen we opruimen en ik moest met N het beverlokaal, blauwe lokaal en de binnenberging. Toen gingen we spellen doen zoals buskruit en omgekeerd verstoppertje. 1 verstopt zich en de rest moet er bij komen te zitten zonder te laten horen en nu net komen ze eruit om te sluiten.

Geschreven door R

 

Installatieweekend fotoboek

naar overzicht

Scouts

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...