Bomenplantactie bij Scouting Were-Di

Op zaterdag 7 februari organiseerde Scouting Were-Di een bomenplantactie in het bos achter de blokhut van de vereniging in Veldhoven. Op deze manier wil Scouting Were-Di bijdragen aan het behoud van een natuurlijke omgeving rondom de blokhut en de kinderen bewust maken van het belang van natuuronderhoud.


Scouting Were-Di organiseerde op zaterdag 7 februari van 12.00u tot 12.30u een bomenplantactie. Tijdens deze actie hebben de Bevers en de Welpen van Scouting Were-Di bomen geplant in het bos direct achter hun blokhut ‘de Luiken’ gelegen aan de Zittard 30 in Veldhoven. De jonge bomen, 80 hazelaars, worden ter beschikking gesteld door Hoveniersbedrijf Giel van der Palen, medewerkers van dit bedrijf waren ook aanwezig om de actie te begeleiden.


Scouting Were-Di vindt het belangrijk dat kinderen van de diverse speltakken in een uitdagende speelomgeving in de natuur actief kunnen zijn. Daarnaast wil de vereniging bij de kinderen bewustwording creëren voor het belang van natuuronderhoud en respect kweken voor de natuur.


De bomenplantactie draagt hier aan bij en is ook een leuke manier om samen met elkaar te werken aan het onderhoud van het eigen terrein en het naastgelegen bos.

 

naar overzicht

Welpen

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...