Stichting Specsavers Steunt

In 2017 bestaat Scouting Were-Di 60 jaar! Reden voor een feestje. Om dat te bekostigen, hebben we ons ingeschreven voor een leuke sponsoractie. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!


Stichting Specsavers Steunt is een actie van Specsavers om lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen financieel te ondersteunen. Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken zij dan aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie. 

 

Dit jaar hebben wij, Scouting Were-Di, ons ingeschreven als goed doel bij Specsavers Veldhoven. Voor iedere bril die bij Specsavers Veldhoven verkocht wordt, gaat een bedrag naar het goede doel dat de winkel heeft uitgekozen. En daar komt jullie hulp om de hoek kijken; we moeten eerst als goede doel van Specsavers Veldhoven gekozen worden!

 

Het kiezen van het goede doel gaat door middel van stemmen. Iedere dag kun je, met alle e-mailadressen die je hebt, een stem uitbrengen op Scouting Were-Di. Dit kan nog 3 weken lang. Het doel met de meeste stemmen wordt het goede doel van die winkel en daar wordt automatisch voor gespaard. 

 

Dus zet in je agenda; iedere dag even een stem uitbrengen op Scouting Were-Di! Ook liken op Facebook werkt mee aan het stemmen. Kunnen we op jullie rekenen?

 

Stemmen kan hier: http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/veldhoven/scouting-were-di_29927/

 

Namens alle leden, alvast heel erg bedankt! 

naar overzicht

Welpen

Nieuws

Algemeen - Scouting Were-di doet mee aan Rabo ClubSupport!

Update: De RaboClub Support actie werd 27...

Algemeen - Hulp gezocht bij de bevers!

Beste lezer, Graag willen wij ons even aan je...