Wat houdt het lidmaatschap in?

Inschrijfformulier

Wat leuk dat je lid wilt worden bij Scouting Were-Di! Hier vind je ons inschrijfformulier, dat je ingevuld aan de speltakleiding geeft. Eerst nog even kijken? Klik hier!

Contributie

Bij Scouting Were-Di betaal je maandelijks contributie, waarvan een deel kampgeld - dat zetten we automatisch opzij voor ons zomerkamp. Van het resterende bedrag betalen we de landelijke contributie aan Scouting Nederland (waardoor jij vier keer per jaar het Scouting Magazine op je deurmat krijgt én kunt deelnemen aan landelijke activiteiten), en zorgen we voor de activiteiten en kampen door het jaar heen.

Onze contributie is verschillend per leeftijdsgroep, want hoe ouder je bent, hoe vaker je met Scouting op kamp gaat of uitgebreidere activiteiten doet! Onze contributie bedraagt per maand:

Leeftijdsgroep Contributie Waarvan kampgeld
Bevers (4,5 - 7 jaar) € 13,-  € 3,75
Welpen (7 - 11 jaar) € 18,- € 7,75
Scouts (11 - 15 jaar) € 18,- € 7,75
Explorers (15 - 18 jaar) € 19,50 € 8,50
Roverscouts (18 - 21 jaar) € 19,50 € 8,50
Plusscouts (21+) *

*Plusscouts betalen alleen de landelijke contributie aan Scouting Nederland als ze geen andere functie binnen onze groep hebben. Zij betalen verder per activiteit waaraan ze deelnemen.

Bij het overvliegen naar een volgende speltak gaat de nieuwe contributie in per 1 september.