Bevers (4,5 - 7 jaar)

Ben jij tussen de 4,5 en 7 jaar? Lijkt het je leuk om iedere week met jouw leeftijdsgenootjes samen buiten te spelen en nieuwe dingen te leren? Kom dan bij de Bevers van Scouting Were-Di en ga met ons mee op avontuur!  

Bevers doen iedere week leuke spelletjes, gaan op zoek naar raadsels in een speurtocht, maken soms vuur waarop we iets lekkers kunnen bakken en mogen lekker vies worden in het bos. Ook gaan we af en toe op kamp, dan slapen we een nachtje in onze blokhut. Spannend! Bij de Bevers maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes (want meisjes kunnen ook prima Bever zijn) en leer je stiekem ook nog best wel veel. Dat doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Iedere week bedenkt het leidingteam een leuk, nieuw programma, boordevol leuke spelletjes en activiteiten. 

"Ben ik een Bever?"

Je hoeft geen platte staart of grote voortanden te hebben om een Bever te kunnen worden. Iedereen kan een Bever zijn! Als jij een meisje of jongen bent van 4,5 tot 7 jaar, en houdt van avontuur en lekker (buiten) spelen, dan zit je al gauw goed. Kom je eens gezellig bij ons kijken? Ga naar de pagina Lid worden voor meer informatie of vul direct het contactformulier in. 

> Klik hier om contact op te nemen met de Bevers