Tijd voor avontuur

Scouting staat voor uitdaging en avontuur! Scouting Were-Di biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

Onze leden beleven iedere week nieuwe avonturen die aansluiten bij hun leeftijd en niveau. Dat kunnen echte outdooractiviteiten zijn zoals vuur maken of speurtochten lopen (zelfs voor de allerkleinsten!), maar ze zijn ook creatief bezig of leren over een maatschappelijk thema. Dat alles doen ze samen met hun vrienden en onder begeleiding van ervaren en enthousiaste leiding. Steeds leren ze meer en worden ze zelfstandiger, tot ze genoeg weten en kunnen om hun eigen programma's te organiseren of leiding te geven aan de jongere kinderen van onze groep. 

Benieuwd welke avonturen we per leeftijdsgroep te bieden hebben? Kom eens kijken wat we doen!

Scouting in Nederland

Scouting is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting Were-Di is één van de meer dan 1.000 Scoutinggroepen in ons land. Als lid van Scouting ga je naar wekelijkse opkomsten, kun je mee op kamp en deelnemen aan allerlei lokale, landelijke of internationale evenementen. Onze leden maken niet alleen vrienden voor het leven, maar groeien ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Bij Scouting zijn we lekker veel buiten in de natuur, of doen we iets goeds voor de samenleving. Scouting draagt graag bij aan een betere wereld.