Scouts (11 - 15 jaar)

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Word Scout en beleef uitdagende avonturen! Binnen slapen? Dat hebben Scouts al vaak genoeg gedaan. In tenten slapen is veel leuker! Hoezo kookt de leiding? Dat kunnen Scouts gewoon zelf! Met een recept en af en toe een kleine tip van de leiding staat er zo een pan vol lekkers op tafel.

De meiden en jongens van de Scouts komen bij elkaar op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 om met zijn allen, of in kleinere groepjes, gave dingen te doen waarbij ze ook nog iets leren. De activiteiten die we doen zijn heel verschillend. Leer vuur maken, tochten lopen, knopen met hout en touw, maar ook iets knutselen of bouwen, spellen spelen, een videoclip maken of koken op je eigen houtvuur. Wat we ook doen, we doen het bijna altijd buiten. Er is meer nodig dan een drupje regen om een Scout te stoppen! 

Zin om met je nieuwe vrienden op avontuur te gaan? Kom vrijblijvend een keer met ons meedoen: je mag drie keer gratis komen kijken voor je besluit of je lid wilt worden. 

> Klik hier om contact op te nemen met de Scouts